2024-04-25 01:05

Cum s-au făcut de RÂS trei hoți cu un pistol într-o benzinărie din Capitală

 |  22:47
Cum s-au făcut de RÂS trei hoți cu un pistol într-o benzinărie din Capitală

O angajată a unei benzinării din Capitală le-a venit de hac celor trei hoți care au încercat, după miezul nopții, să dea jaful perfect. Tinerii, cu vârste între 18 și 21 de ani, aveau chiar și un pistol cu care au încercat să o intimideze pe femeie. Dar totul a fost în zadar.

Angajata lucra singură pe tura de noapte şi, ca să o păcălească să iasă din magazin agresorii i-au cerut trei doze de suc de la frigiderele de afară. Ulterior s-au năpustit asupra ei. 

40 de secunde a durat lupta corp la corp dintre femeia de 40 de ani şi cei trei agresori. Femeia a pus până la urmă mâna pe pistol si i-a pus pe fugă pe bandiți, după care a sunat la 112. 

“Mi-a pus unul dintre ei mâna la gură, un pistol în piept. Mi-a zis: taci, că te împuşc!. Celălalt încerca cu o bandă adezivă de construcţii să mă lege. M-am luptat cu ei cât am putut, le-am dat cu dozele de cola unde am nimerit, după care am pus mâna pe pistol şi am început să trag şi să fac în toate direcţiile. Când au văzut că am pus mâna pe pistol şi că nu mi-e frică nici de pistol abia atunci au renunţat şi au fugit”, a declarat angajata pentru știrileprotv.ro.

Polițiștii i-au identificat rapid pe cei trei atacatori, care locuiesc în apropierea benzinăriei de pe şoseaua București-Târgoviște. Ei au antecedente penale, iar doi sunt frați. Acum sunt acuzaţi de tentativă de furt calificat şi riscă să petreacă până la 5 ani după gratii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE