2020-12-01 16:43

Cum s-a stins Ilie Balaci. Detalii neştiute despre moartea sa fulgerătoare şi unde va fi depus corpul neînsufleţit după autopsie

 |  13:25
Cum s-a stins Ilie Balaci. Detalii neştiute despre moartea sa fulgerătoare şi unde va fi depus corpul neînsufleţit după autopsie

“Minunea blondă” s-a stins în această dimineață. Vestea i-a şocat pe toţi colegii săi din Craiova Maxima. Nicolae Ungureanu a povestit detalii, din ce a aflat de la rudele fostului mare fotbalist, despre incidentul tragic din această dimineaţă.

"Din ce am auzit a făcut infarct. Am înțeles că s-a întâmplat pe la ora 9, când era acasă cu mama lui. I s-ar fi făcut rău și au chemat SMURD-ul. Până să vină salvarea a căzut din picioare! Nu știu ce Dumnezeu se întâmplă cu generația noastră, ne prăpădim prea repede. Mi-e și greu să mai vorbesc", a spus Ungureanu pentru Gazeta Sporturilor.

În jurul orei 09:40 a fost anunțat apelul la 112. Imediat, la locuința fostului fotbalist s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardiac. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite la caz încă un echipaj SMURD, cu medic. După efectuarea timp de mai multe zeci de minutea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul lui Balaci.

Balaci va fi dus la IML pentru a i se face autopsia, după care corpul neînsuflţit al acestuia va fi depus la Biserica Madona Dudu din Craiova.  


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-10-21

In legatura cu acest articol...

BREAKING NEWS. Tragedie fără margini în fotbalul românesc. A murit ILIE BALACI!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE