2024-04-19 13:20

Cristian Boureanu a comis-o din nou! A fost prins BĂUT la volan

 |  22:12
Cristian Boureanu a comis-o din nou! A fost prins BĂUT la volan

Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. El a rămas fără permis de conducere pentru 150 de zile și a primit o amendă de 2.175 de lei, informează G4Media.

Fostul politician a fost oprit de polițiști în orașul Comarnic, după ce ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, explică sursa citată. Agenții au constatat că acesta circula având o alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv, a rămas fără permis și a fost și amendat.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, a transmis Poliția.

Nu e prima dată când fostul politician e sancționat de polițiști pentru încălcarea legislației rutiere. În 2019, el a și fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj, după un incident în timpul căruia a lovit un polițist. Iar în 2021, Boureanu a fost implicat într-un accident în centrul Bucureștiului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-15

In legatura cu acest articol...

Autospecială de poliție, implicată într-un accident de circulație pe DN2

Hackerii români au inventat un nou dispozitiv de CLONARE a cardurilor

MAE, o nouă avertizare de călătorie pentru Grecia. Se anunță GREVĂ și proteste




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE