2020-12-01 16:01

Crimă la Galați: a plătit pentru uciderea soțului!

 |  14:36
Crimă la Galați: a plătit pentru uciderea soțului!

2.500 de lei este prețul pe care o femeie din județul Galați l-ar fi oferit unor consăteni pentru a-i ucide soțul, un Italian cu 30 de ani mai în vărstă ca ea.

O crimă în stil mafiot s-a produs în localitatea Buciumeni, din județul Galați, unde o femeie ar fi oferit 2.500 de lei pentru doi bărbați din sat care să îi omoare soțul, cetățean italian, cu 30 de ani mai în vârstă ca ea, și totul să pară un incident casnic, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, cei trei suspecți - femeia și bărbații - au fost reținuți și urmează să fie prezentați, miercuri, instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Incidentul s-a produs în ultima zi a anului trecut 2019 și a fost anunțat la numărul unic de urgență 112, ca fiind un accident casnic.

Femeia de 32 de ani i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit soțul, un italian de 62 de ani, mort în locuință. Oamenii legii au extins cercetările în momentul în care au descoperit, miercuri, mai multe leziuni suspecte pe cadavrul bărbatului.

Surse apropiate anchetei susțin că italianul a fost omorât în bătaie la ordinul soției care ar fi plătit doi bărbați din localitate cu suma de 2.500 de lei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE