2024-04-20 01:46

Coronavirus: Un nou protest ia cu asalt Bucureștiul. Oamenii sunt fără măști și scandează: „Libertate”

 |  17:37
Coronavirus: Un nou protest ia cu asalt Bucureștiul. Oamenii sunt fără măști și scandează: „Libertate”

Aproximativ 200 de persoane și-au dat întâlnire în această după-amiază în centrul Bucureștiului, la Universitate, pentru a participa la protestul împotriva măsurilor de siguranță anti-COVID-19.

Protestatarii se opun obligativității purtării măștii de protecție la școală. Ei strică „Libertate”, „Jos Dictatura”, „Copiii noștri nu-s cobaii voștri”. Manifestanții flutură steaguri ale României și intonează imnul național.

Ei nu poartă măști și nu urmează sfaturile de distanțare. „Respir, gândesc, liber trăiesc”, „Toate partidele, aceeași mizerie”, mai scandează aceștia. ”Cerem ca învățământul românesc să fie liber, cerem anularea stării de alertă, iar copiii noștri să nu poarte măști la cursuri”, a spus un protestatar.

Protestatarii susțin că purtarea măștii la școală este „o reeducare forțată a tinerelor generații, o reeducare de tip comunist sau nazist”. Potrivit legii, adunările publice în timpul stării de alertă nu pot depăși 100 de persoane.

„Pe 19 septembrie copiii noștri vor fi deja în cușcă și cu botniță. Aceasta NU este educație liberă. Este o reeducare forțată a tinerelor generații. Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele. Acesta este noul program ȘCOALA ALTFEL: ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ! Practic se reînființează ȘCOLILE DE CORECȚIE, unde copiii sunt tratați ca delincvenți minori. Cum poți să înveți la materia ”Educație civică” despre drepturile și libertățile cetățenești când te afli într-o cușcă școlară?

Cum poți să înveți la Istorie despre Revoluția Franceză sau Declarația de Independență a SUA, când ai masca de figură, ca sclavii pe plantație? Ce vor înțelege acești copii despre valorile libertății și dreptății, când ei vor fi îngrădiți îngrozitor, în timp ce le învață? CEREM ANULAREA RESTRICȚIILOR ABERANTE ȘI A EDUCAȚIEI ONLINE! Nu există studii sau probe științifice privind riscurile SarsCov2 asupra copiilor, nici privind transmiterea, nici privind efectele letale. Dimpotrivă, după 6 luni de așa zisă pandemie se constată că impactul Covid la copii este insignifiant”, spun organizatorii mitingului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE