2020-11-24 16:35

Coronavirus în România. Încă două persoane au decedat

 |  20:00
Coronavirus în România. Încă două persoane au decedat

Autorităţile au anunţat, duminică seară, că încă două persoane confirmate cu coronavirus au decedat, fiind vorba despre o femeie de 75 de ani şi un bărbat de 82 de ani, ambi din judeţul Hunedoara.

Pentru femeia de 75 de ani, decedată pe 26 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, în secţia de Terapie Intensivă, s-au prelevat probe biologice în data de 24 martie, testate pozitiv pentru COVID-19 la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Timişoara, rezultatul testării fiind comunicat în cursul acestei zile. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv. Femeia mai avea ca ăatologie preexistentă o Bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a decedat pe 25 martie, tot în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Hunedoara, probele biologice recoltate în aceeaşi zi fiind testate pozitiv cu COVID-19 la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Timişoara. Rezultatul testării a fost transmis duminică, 29 martie. Bărbatul suferea şi şi de Neoplasm digestiv stadiul III, cu hemoragie digestivă superioară.

Niciuna din aceste două persoane nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu un alt caz confirmat.

În cursul zilei de duminică au mai fost anunţate de către GCS încă alte şase decese cauzate de COVID-19, bilanţul acestei zile fiind până în prezent de 8 decese


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE