2022-07-02 08:25

Copil de patru ani, ABANDONAT într-o scară de bloc din Capitală

 |  19:08
Copil de patru ani, ABANDONAT într-o scară de bloc din Capitală

Un copil în vârstă de patru ani a fost abandonat de familie în scara unui bloc din Bucureşti. El a fost găsit de oamenii care locuiesc în bloc, însă nimeni nu l-a dat dispărut.

"În seara de 28 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în scara unui bloc de din sectorul 2 a fost găsit un băiețel, de aproximativ 4 ani, care nu a putut decât să își spună numele. 

Minorul a fost plasat de urgență într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, fiind declanșate cercetări pentru identificarea familiei, având în vedere că nimeni nu a sesizat dispariția copilului.

În această dimineață, Serviciul de Investigații Criminale Sector 2 Poliție a reușit identificarea și depistarea tatălui și a  bunicului care au fost conduși la secția de poliție.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie, urmând a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE