2024-04-20 10:50

Concluzie surprinzătoare: CAUZA morții celor trei muncitori de la cariera Jilț

 |  20:48
Concluzie surprinzătoare: CAUZA morții celor trei muncitori de la cariera Jilț

Cauza morţii celor trei muncitori decedaţi în accidentul petrecut marţi în perimetrul Carierei Jilţ Sud este asfixia, conform reprezentanţilor Serviciului de Medicină Legală (SML) Gorj. Asta deși vehiculul în care se aflau oamenii s-a și răsturnat.

"Trupurile neînsufleţite au fost aduse încă din ziua accidentului la Serviciul de Medicină Legală Gorj. În cursul zilei de miercuri, medicul şef legist a efectuat necropsiile, concluzia sa fiind că decesele au avut ca şi cauză asfixia", au arătat cei de la SML, conform Agerpres.

Un accident soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor zece a avut loc marţi, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, situată pe raza localităţii Mătăsari. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 13,30, un bărbat, de 51 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce conducea o autoutilitară în incinta Carierei Jilţ, în care erau transportaţi angajaţi ai carierei miniere, a pierdut controlul autovehiculului la trecerea peste un pod amenajat peste benzile transportoare, răsturnându-se la o diferenţă de circa 3 metri de sol.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-18

In legatura cu acest articol...

Guvernul vine cu precizări după accidentul de la CEO Oltenia: ”Nu se pune problema DEMITERII sau demisiei ministrului Virgil Popescu”

TRAGEDIA de la cariera Jilţ Sud lasă urme. Doi șefi schimbaţi din funcţie, în timp ce directorul Sucursalei Miniere a demisionat




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE