2024-04-26 00:17

Comisarul-șef Christian Ciocan, prins în trafic cu șapte NEREGULI. Reacția ministrului Bode

 |  16:47
Comisarul-șef Christian Ciocan, prins în trafic cu șapte NEREGULI. Reacția ministrului Bode

”Să faci ce zice popa, nu ce face popa!”. Zicala se potrivește de minune comisarului-șef din MAI, Christian Cioacan care dă lecții pe posturile tv despre lege. Nu mică le-a fost mirarea colegilor săi, polițiști, când l-au descoperit în trafic cu mari probleme.

Comisarul-şef Christian Ciocan, fost purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, în prezent împuternicit director al Unităţii de Politici Publice din MAI, ar fi fost prins în trafic cu şapte nereguli, printre care pătrunderea pe o stradă cu "Accesul interzis", ITP expirat de trei ani, fără asigurare RCA şi fără o plăcuţă de înmatriculare, el având "un comportament scandalos" la secţia de poliţie, unde i-a ameninţat şi jignit pe agenţii care l-au amendat şi i-au suspendat permisul de conducere, a anunţat miercuri Sindicatul Europol.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat miercuri efectuarea de verificări în legătură cu imaginile apărute în spaţiul public în care comisarul-şef Christian Ciocan, director în MAI, ar fi făcut scandal într-o secţie de poliţie, fiind nemulţumit că agenţii i-au suspendat permisul pentru încălcarea a şapte reguli în trafic.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini referitoare la o situaţie înregistrată în municipiul Bucureşti, cu referire la respectarea prevederilor rutiere, în care sunt implicaţi angajaţi din diferite structuri ale MAI, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat efectuarea de verificări pentru stabilirea datelor exacte şi pentru o informare corectă a opiniei publice. În funcţie de rezultatul acestor cercetări, vor fi dispuse măsuri legale în consecinţă", informează Ministerul Afacerilor Interne.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-07

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Vecinii bulgari își trimit DEȘEURILE în România. Ce au descoperit polițiștii din Vama Giurgiu

SCANDAL în PNL: Orban ar fi fost îmbrâncit. Ce acuză tabăra Cîțu

O fetiță de 2 ani și mama ei, lovite de mașină pe trecerea de pietoni

Greenpeace, protest în Piața Victoriei împotriva retragerii dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană

Pedeapsă cu închisoare pentru cei care vând, produc sau recomandă STEROIZI




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE