2022-01-17 00:51

CNSU: Lista actualizată a țărilor cu RISC epidemiologic ridicat

 |  22:46
CNSU: Lista actualizată a țărilor cu RISC epidemiologic ridicat

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat joi lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie a rămas în zona roșie.

CNSU a aprobat clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei.

Conform deciziei CNSU, în lista roșie sunt incluse Seychelles, Mongolia, Namibia, Uruguay, Columbia, Argentina, Oman, Maldive, Kuweit, Brazilia, Suriname, Saint Kitts si Nevis, Costa Rica, Bahrain, Paraguay, Chile, Botswana, Tunisia, Africa de Sud, Panama, Marea Britanie, Nepal și India.

Fiji, Emiratele Arabe Unite, Trinidad și Tobago, Georgia, Malaysia, Cuba, Bolivia, Sint Maarten, Zambia, Guyana, Cipru, Irak, Federația Rusă, Kârgâzstan, Portugalia, Insulele Virgine Britanice, Iran și Jersey sunt pe lista galbenă.

CNSU precizează că încadrarea din zona galbenă sau verde în zona roșie, precum și încadrarea din zona verde în zona galbenă, intră în vigoare la 24 de ore de la data publicării în Monitorul Oficial al României a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care este aprobată lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic.

De asemenea, încadrarea din zona roșie în zona verde sau galbenă, precum și încadrarea din zona galbenă din zona verde, intră în vigoare de la data publicării în Monitorul Oficial al României a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care este aprobată lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-02

In legatura cu acest articol...

Încă un pas spre TAXAREA companiilor multinaționale din lume

Șefia PNL, motiv de DISPUTĂ între Ludovic Orban și Florin Cîțu: ”Eu nu rostesc vorbe-n vânt!”

Ministrul Educației promite: ”CORECTAREA la examene va fi digitalizată”

Registru pentru monitorizarea celor care comit INFRACȚIUNI sexuale
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE