2024-04-20 07:23

Clipe de PANICĂ pe A1. O mașină a luat foc, doi tineri au sărit din mers

 |  17:08
Clipe de PANICĂ pe A1. O mașină a luat foc, doi tineri au sărit din mers

Accident bizar, cu urmări grave, pe Autostrada A1, tronsonul Arad - Timișoara. Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital după ce au sărit din mers din mașina în care se aflau, pentru că vehiculul a rămas fără frână și a luat foc.

„Astăzi, la ora 13:32, (...) s-a dispus alertarea unui echipaj din cadrul Punctului de lucru Pișchia, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara și o ambulanță SAJ.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, au constatat că incendiul se manifesta la întregul autoturism. Cele 2 persoane care se aflau în mașină le-au transmis pompierilor că au sărit din mașină, deoarece s-a produs un incendiu la compartimentul motor și au rămas fără frână.Incendiul la autoturism a fost lichidat, autoturismul fiind afectat în proporție de aproximativ 90%”, au declarat reprezentanții ISU Timiș.

Cele două persoane din autorurism, un tânăr de 23 ani de ani și o tânără de 17 ani au necesitat îngrijiri medicale, ulterior fiind transportați la spital.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE