2024-04-20 12:36

De ce s-a supărat Cîțu pe presă: "Nu v-ați civilizat în 30 de ani trecuți de la Revoluție"

 |  18:05
De ce s-a supărat Cîțu pe presă: "Nu v-ați civilizat în 30 de ani trecuți de la Revoluție"

Iritat de insistențele presei, Florin Cîțu le-a spus jurnaliștilor că nu s-au „civilizat în 30 de ani trecuți de la Revoluție", premierul a refuzând să facă declarații după prezentarea Programului Național de Redresare și Reziliență în Parlament.

Jurnaliștii i-au solicitat premierului să le răspundă la întrebari și i-au spus că astfel de imagini erau filmate doar pe timpul când Liviu Dragnea era președintele Camerei Deputaților și refuza să facă declarații. Imediat, Florin Cîțu a replicat: „Nu v-ați civilizat în 30 de ani trecuți de la Revoluție. În orice țară civilizată, declarațiile se dau într-un cadru organizat. Vă aștept la Guvern pentru conferințe", a spus premierul.

Premierul Florin Cîțu a prezentat Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în Parlament însă, la finalul ședinței, a refuzat să facă declarații de presă și să răspundă la întrebările reporterilor, scrie hotnews.ro.  PNRR trebuie prezentat la Bruxelles până la finalul lunii mai. Planul a creat tensiune între opoziție și putere, dar și în interiorul Coaliției.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE