2024-04-24 20:27

Cine e românul dat DISPĂRUT în accidentul feroviar din Grecia

 |  23:05
Cine e românul dat DISPĂRUT în accidentul feroviar din Grecia

Un tânăr de 34 de ani este printre cei dispăruți în tragicul accident feroviar din Grecia. Îl cheamă Ionuț Culea, locuia și muncea acolo, iar fratele și apropiații lui îl caută cu disperare, din spital în spital.

Imaginile cu fotografiile tânărului au făcut înconjurul presei din Grecia. Și alți oameni dispăruți sunt căutați de apropiați, în timp ce tensiunea în țară crește, iar protestele sunt din ce în ce mai violente. Până acum bilanțul victimelor se ridică la 57 de morți.

Ionuț a mers în Grecia să lucreze în construcții. Acum două zile se întorcea din Atena, pentru a-și lua permisul auto. Locuința sa din Katerini se află la mai puțin de o oră distanță de locul accidentului. Ultimul dialog l-a purtat cu fratele său, care locuia cu el, cu doar câteva minute înainte ca cele două trenuri să se ciocnească.

De două zile, fratele și colegii de muncă din Grecia, dar și rudele de peste hotare îl caută cu disperare. Ionuț nu se regăsește nici pe lista morților și nici pe cea a răniților.

Ministerul Afacerilor Externe anunță că românii din Grecia care se află într-o situație de urgență au la dispoziție două numere de telefon pe care le pot apela. Atât la Ambasada României din Atena, cât și la Consulatul General din Salonic.

Și autoritățile grecești îi caută în continuare pe cei 56 de oameni dispăruți.

Sursa: PrimaTV


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE