2022-08-14 09:51

Cel mai tânăr român vaccinat COVID-19 are și 16 ani și este din București

 |  21:02
Cel mai tânăr român vaccinat COVID-19 are și 16 ani și este din București

Cel mai tânăr român care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus este un adolescent de 16 ani care are domiciliul în Bucureşti şi a primit vaccinul, sâmbătă seară, la un centru din Ploiești, informează Agerpres.

Victor Gabriel Antonescu, care în urmă cu trei zile a împlinit 16 ani, suferă de o boală cronică şi a fost imunizat cu vaccinul Pfizer-BioNTech la Centrul de vaccinare de la fostul "Liceu Ludovic Mrazek" din Ploieşti, unde părinţii săi au reuşit să găsească un loc disponibil.

"Am zis că ar fi o oportunitate foarte bună pentru mine să scap de virusul ăsta, să pot ieşi mai relaxat pe stradă şi oriunde vreau. Nu mi-a fost teamă", a declarat, după imunizare, adolescentul.

Acesta îi sfătuieşte pe români să se vaccineze împotriva noului coronavirus, arătând că, din moment ce vaccinul a fost pus pe piaţă, acesta este sigur.

După ce a fost vaccinat, Victor Gabriel Antonescu a primit din partea prefectului de Prahova, Cristian Ionescu, o diplomă de apreciere "pentru curajul şi exemplul oferit" de cel mai tânăr român care s-a vaccinat împotriva SARS-CoV-2.

"Mă bucur să particip la vaccinarea celui mai tânăr român. Îi urez multă sănătate şi îl felicit pentru acest pas important făcut pentru sănătatea lui şi a celorlalţi", a spus prefectul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE