2024-04-23 16:05

Ce posturi de AMBASADOR au primit George Maior și Emil Hurezeanu

 |  18:04
Ce posturi de AMBASADOR au primit George Maior și Emil Hurezeanu

După revocarea din funcțiile anterioare de ambasadori, președintele Klaus Iohannis i-a numit în aceeași funcție pe George Maior și Emil Hurezeanu pentru Iordania, respectiv Austria.

Anterior acestei misiuni, Emil Hurezeanu a fost ambasador al României în Germania, iar George Maior - în Statele Unite ale Americii.

“Ministerul Afacerilor Externe a transmis joi către Comisiile pentru politică externă şi Comisiile pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării din cadrul Senatului, respectiv Camerei Deputaţilor, în conformitate cu reglementările şi practica relevante în vigoare, solicitarea de audiere, în perioada următoare, a unui număr de 26 de candidaţi pentru poziţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României, în urma aprobării numirii acestora de către preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru cei 26 de candidaţi a fost demarată deja procedura de solicitare a agrementului statului acreditar, conform Convenţiei de la Viena cu privire la relaţiile diplomatice din 1961″, informează MAE.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE