2021-05-13 22:10

Ce mesaj transmite președintele Iohannis înainte de Paște: ”Trebuie să fim REALIȘTI”

 |  18:49
Ce mesaj transmite președintele Iohannis înainte de Paște: ”Trebuie să fim REALIȘTI”

Înainte de Sărbătorile Pascale, președintele Klaus Iohannis a lansat un îndemn la precauție pentru aceste zile, subliniind importanța măsurilor de siguranță, dar și a vaccinării.

”Ne mai despart doar câteva zile de cea mai mare sărbătoare a creștinătății. În noaptea de Înviere restricțiile de circulație vor fi ridicate, astfel încât toți cei care vor să participe la slujbe să o poată face.

Sunt convins că Biserica se va organiza foarte bine, astfel încât să nu se expună nimeni.

Dragi români, să fim parte a acestui efort și în noaptea de Înviere. Ce altă dovadă de iubire putem da de Paște decât grija față de ceilalți?

Vaccinarea cât mai multor români înseamnă eliminarea restricțiilor și revenirea la normalitate. Nu suntem încă în punctul de a renunța complet la restricții. Trebuie să fim realiști și să nu ne amăgim singuri: pandemia nu a dispărut. Numărul celor care pierd zilnic lupta cu boala ne arată că se impune să rămânem la fel de vigilenți.

Știu că este greu. Revenirea la normalitate e din ce în ce mai aproape, vaccinarea e singura cale de a pune capăt pandemiei. Stă doar în puterea fiecăruia. Vă invit pe toți să vă vaccinați” a transmis președintele Iohannis într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-27

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE