2024-04-20 08:02

Ce MĂSURI anunță ministrul Energiei după vizita la locul tragediei din Gorj

 |  22:25
Ce MĂSURI anunță ministrul Energiei după vizita la locul tragediei din Gorj

Ministrul Energiei anunţă o anchetă administrativă a Corpului de Control al ministerului Energiei după accidentul de la Complexul Energetic Oltenia, unde au murit trei mineri.

"Am avut norocul să  întâlnesc şi șeful de tură. A fost prezent şi domnul Burlan şi cu directorul sucursalei miniere. Aş vrea întâi de tote să vă spun că este o tragedie. Condoleanțe celor trei familii îndoliate. Din fericire 10 care se afla internaţi la Craiova, Târgu-Jiu şi la Motru sunt în afara oricărui pericol. O parte din ei au plecat acasă. Primul lucru care trebuie făcut de CEO este să ajute familiile îndoliate conform contractului şi poate şi mai mult pentru că sunt o familie şi o să am grijă să întreb acest lucru.

De asemenea, am vorbit deja cu șeful Corpului de Control de la ministerul Energiei şi mâine o echipă va veni la Complexul Energetic Oltenia pentru evaluarea stadiului securității în muncă, pentru a vedea dacă s-au respectat planurile.

Este o anchetă administrativă pe care noi o facem în paralel cu Parchetul cu ITM şi cu poliţia.

Asemenea tragedii nu trebuie să ne mai repete in nicio industrie", a spus Virgil Popescu după vizita la Complexul Energetic Oltenia, conform Antena3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-18

In legatura cu acest articol...

Primele CONCLUZII ale Poliției după accidentul de la cariera Jilţ Sud. S-a deschis dosar penal

Ministrul Energiei a plecat spre cariera din Gorj: ”Nu putem lăsa o asemenea tragedie fără RĂSPUNS”

UPDATE.Trei morți și 13 răniți în județul Gorj, după ce o mașină care transporta mineri s-a răsturnat la cariera de lignit Jilț Sud




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE