2024-04-24 23:41

Ce au descoperit polițiștii asupra criminalului din Argeș. Cum a ajuns să OMOARE 5 oameni

 |  21:23
Ce au descoperit polițiștii asupra criminalului din Argeș. Cum a ajuns să OMOARE 5 oameni

Bărbatul de 53 de ani care a omorât 5 oameni în localitatea argeșeană Bascov a fost găsit de polițiști în gradina casei, în timp ce încerca să-și ia viața. Se pare că acesta și-ar fi premeditat faptele.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Acesta va fi reținut pentru 24 de ore după ce va primi îngrijiri ale rănilor pe care și le-a provocat în timul încercării de sinucidere, la spital.

În urma controlului corporal, polițiștii au gasit asupra bărbatului un spray paralizant cu care le-ar fi dat la toți membrii familiei, din care făcea parte sora și nepoata sa, dar și părinții și fratele său. 

Detaliile care urmează sunt absolut terifiante, și asta deoarece se crede că mai apoi acesta și-ar fi lovit victimele cu ciocanul.

Potrivit presei locale, criminalul și-a omorât mai întâi părinții și fratele, iar mai apoi sora și nepoata. Imediat după aceea acesta ar fi fugit în curtea casei, unde ar fi încercat să se sinucidă.

În timpul audierilor poliției, bărbatul ar fi spus că avea de gând de mult să-și omoare familia.

Încep să apară informații și legate de victimele criminalului. Soția asasinului se pare că era asistentă medicală la spitalul militar iar soțul său, care - de altfel - a descoperit cumplit crimă, a lucrat, la rândul său, la același spital, unde a deținut funcția de medic. Se pare că bărbatul se pensionase în urmă cu doar câteva luni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-09

In legatura cu acest articol...

MASACRU în Argeș: un bărbat a omorât cinci oameni, printre care şi un copil




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE