2024-04-25 23:43

Ce a spus Marcel Ciolacu despre episodul cu banii care i-au ieșit din sacou

 |  12:21
Ce a spus Marcel Ciolacu despre episodul cu banii care i-au ieșit din sacou

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre momentul hazliu în care i-au ieşit banii din sacou, în timpul unei conferinţe de presă. El spune că nu era vorba despre o avere, ci despre suma de 500 de lei, bani pe care îi datora asistentei sale care-i cumpărase ceva de pe internet.

”Nu a fost un teanc de bani, au fost 500 de lei şi am şi spus, şefa mea de cabinet mi-a cumpărat pe internet, a făcut o comandă, eu nu eram la sediu şi a plătit cu cardul. Nu aveam altă posibilitate decât pe drum m-am oprit, am scos cei 500 de lei de la bancomat şi i-am dat Iuliei cu mulţumirile de rigoare, după conferinţa de presă”, a declarat Marcel Ciolacu, la Prima TV.

Întrebat dacă se poartă banii cash la PSD, având în vedere că şi fostul premier Mihai Tudose declarase că nu deţine card bancar, Ciolacu a precizat că majoritatea social-democraţilor folosesc totuşi cardul: ”Între timp şi Mihai Tudose are card. Marea majoritate folosim cardul, dar sunt momente când ai si bani cash în buzunar, dar nu sume importante”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE