2024-04-25 21:14

Ce a făcut o femeie după a găsit 10.000 de euro pe jos la intrarea într-un centru comercial

 |  15:37
Ce a făcut o femeie după a găsit 10.000 de euro pe jos la intrarea într-un centru comercial

Mai rar oameni ca ăștia în ziua de azi. O femeie de 55 de ani a anunţat imediat Poliţia după ce a găsit 10.000 de euro pe jos la intrarea într-un centru comercial din municipiul Constanţa. Banii i-au fost returnaţi persoanei care îi pierduse, acesta reclamând inițial la Poliţie că aceştia i-ar fi fost sustraşi.

Bărbatul avea asupra sa mai mult de 10.000 de euro, pentru că intenţiona să se întâlnească cu cineva, în vederea achiziţionării unei locuinţe. "În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că din borsetă i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, în timp ce s-ar fi aflat într-un centru comercial situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa. În această dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, de 55 de ani, din satul Piatra, judeţul Constanţa, cu privire la faptul că ieri, în timp ce se afla în acelaşi centru comercial, ar fi găsit suma de 10.000 de euro pe jos, lângă intrarea principală a societăţii comerciale. Femeia s-a deplasat la sediul Secţiei 2, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, banii fiind predaţi în prezenţa poliţiştilor", a informat IPJ Constanţa.

În primă fază, femeia intenţiona să predea banii la Postul de Poliţie din localitatea sa, dar după ce a fost îndrumată să se adreseze Secţiei 2 de Poliţie din Constanţa, aceasta a mers joi la locul indicat şi a relatat cele petrecute.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE