2024-04-19 01:41

Cazul Marica se întâmplă și în politică: O consilieră PNL, prinsă de soț în timp ce îl înșela cu un membru PSD

 |  12:30
Cazul Marica se întâmplă și în politică: O consilieră PNL, prinsă de soț în timp ce îl înșela cu un membru PSD

Cazul Marica se întâmplă și în politică! Luciana Ionescu Avram, candidată PNL la un post de consilier local la Primăria Craiova, a fost prinsă de soțul ei în timp ce îl înșela pe acesta cu un membru PSD al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Potrivit cancan.ro, surse din apropierea cuplului susțin că primul eveniment de acest gen s-ar fi petrecut în urmă cu câteva luni.

După ce soțul tinerei ar fi confruntat-o, aceasta și-ar fi recunoscut fapta și ar fi primit o a doua șansă din partea bărbatului.

Candidata PNL ar fi recidivat însă și s-ar fi întors în brațele „adversarului” din politică. De aceast dată, soțul ei nu a mai trecut peste eveniment și a încheiat relația cu aceasta.

O zi neagră și plină de suferință, viața mea s-a schimbat. Încă o dezamăgire provocată de omul căruia i-am dedicat din plin ultimii zece ani din viața mea, i-am dăruit o familie, pe care până la urmă a distrus-o. Un om pe care l-am iubit, l-am crescut, l-am educat, l-am îngrijit, l-am hrănit și l-am îmbrăcat, un om pe care l-am slujit în adevăratul sens al cuvântului, apoi i-am vorbit despre credința în Dumnezeu și am condus-o către aceasta.

Din păcate, nu a rezistat ispitelor și idolilor și a căzut în păcatul adulterului și al preacurviei. Credința mea în Dumnezeu este mare și numai El va putea să îmi dea puterea să trec peste aceste clipe grele. Nu mă lamentez, și mâine este o zi”, a declarat soțul consilierei PNL.

Consiliera PNL are 31 de ani, a lucrat ca reporter și prezentator TV la o televiziune locală, apoi ca și consilier juridic în cadrul unei firme de construcții.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE