2020-10-26 00:07

Caraş-Severin. Incendiu puternic la o pensiune din localitatea Sasca Montană

 |  16:17
Caraş-Severin. Incendiu puternic la o pensiune din localitatea Sasca Montană

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o pensiune situată în localitatea Sasca Montană, din Caraş-Severin, turiştii şi angajaţii aflaţi în untatea hotelieră fiind evacuaţi de urgenţă. Un număr de 10 pompieri cu 3 autospeciale intervin de mai bine de două ore pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit purtătorului de cuvând al ISU “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla, incendiul a izbucnit într-unul din cele două corpuri ale pensiunii, extinzându-se şi la acoperiş.

„Turiştii şi angajaţii au fost evacuaţi, nu pot să vă dau o cifră, persoana care a sunat la 112 nu ştia să ne comunice aceste date. Am trimis acolo trei autospeciale cu apă şi spumă şi zece subofiţeri care intervin. Pensiunea respectivă este compusă din două corpuri: un corp restaurant şi un altul compus din parter plus două etaje. Incendiul se manifestă la corpul restaurant, iar colegii mei acţionează pentru stingerea incendiului, să nu se propage şi la celălalt corp, pentru că este situat în apropiere”, a precizat Elena Tarla, potrivit Mediafax. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE