2024-04-26 01:38

Benone Sinulescu, INTERNAT în stare gravă în spital. Informații de ultimă oră

 |  16:33
Benone Sinulescu, INTERNAT în stare gravă în spital. Informații de ultimă oră

Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Judeţean din Arad. Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima. Acesta a fost găsit în stare de inconştienţă în casa sa, iar de acolo a fost dus la un centru de îngrijiri paliative. Apropiaţii lui fac acuzaţii grave şi spun că în loc să fie tratat într-un spital de specialitate, el a fost transferat la un centru paliativ.

Potrivit ultimelor informaţii, Benone Sinulescu este în stare stabilă, artistul fiind internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

"Acum este într-o stare stabilă (...) Soţia dânsului, doamna Sinulescu Elena, a solicitat să nu declărăm nimic de starea soţului dânsei. Pacientul a intrat la noi în Unitate de Primiri Urgenţe la ora 15:55, vă daţi seama că abia ce a fost preluat şi colegii s-au pregătit pentru a fi investigat, iar despre starea lui de sănătate, diagnostice şi tratamentul care îi va fi administrat, deocamdată nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun este că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale prin specialiştii unităţii sanitare pe care îi deţinem", a declarat sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3, Lenuţa Timiş, director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Artistul, în vârstă de 84 de ani, este acum în stare gravă.

Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, a transmis "un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții lui Nea Beni".

Practic, impresarul acuză familia de această situaţie, pentru că artistul nu a fost dus la spital, şi spune că îi avansează boala.

Potrivit lui Pavel, artistul a fost găsit inconştient în casă, în cursul zilei de joi. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE