2024-04-20 16:07

Bărbați înjunghiați la Costinești

 |  16:48
Bărbați înjunghiați la Costinești

Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi în urma unui conflict iscat între mai multe persoane, în noaptea de duminică spre luni, în staţiunea Costineşti.

IPJ Constanţa informează că suspecţii de comiterea faptelor sunt în prezent la sediul Poliţiei pentru audieri, urmând a se dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

"În această dimineaţă, în jurul orei 1,30, poliţiştii staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercaţii, pe faleza Soarelui din staţiune. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în altercaţie ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător. Totodată, poliţiştii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a transmis IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, "în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest eveniment".

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE