2020-10-27 19:08

Bădălău junior, călcat de hoți la vila sa din Bolintin Vale

 |  13:04
Bădălău junior, călcat de hoți la vila sa din Bolintin Vale

La ora actuală, este alertă la nivelul județului Giurgiu, ca urmare a unui eveniment surprinzător, tocmai în fieful baronului PSD Niculae Bădălău.

Joi seară, fiul senatorului, Gabriel Bădălău, a anunțat Poliția că i-a fost spartă vila din Bolintin Vale. Înainte de anunța Poliția, Bădălău jr. a venit la tatăl său, care era în sedință cu primarii PSD din nordul județului, la restaurantul familiei din Bolintin Vale, și l-a anunțat de spargere. Când au ajuns polițiștii la fața locului, au constatat că erau ceva urme de spargere, dar fiul lui Bădălău nu a putut preciza exact ce sumă de bani i-a fost luată, spunându-le doar că i s-au furat economiile. De asemenea, Bădălău jr. susține că i-au mai dispărut niște ceasuri. Însă, surprinzător, sistemul de alarmă și cel de supraveghere video nu funcționau atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, și nu au funcționat deloc în acea zi. Cam așa au stat lucrurile și anul trecut, când a fost spartă chiar vila baronului PSD de la Bolintin Vale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-19Parerea ta...

MILITARU
19 Iun 2020

DE FAPT .........E VORBA DE LUPTA DINTRE HOTI........ROMANIA ESTE PRABUSITA PENTRU CA IN ULTIMII 30 DE A NI A FOST FURATA SI DISTRUSA DE HOTI, TRADATORI SI DE BANDITI INCLUSIV DE CATRE CEI DIN STRUCTURILE STATULUI PSEUDODEMOKKTIC....
VASILICA
19 Iun 2020

FAMILIA BULANGIILOR BADALAI . DRCILOR E VORBA DE CIRCULATIA VALORILOR . VOI ATI FURAT DE LA POPORUL ROMAN IAR POPORUL SI-A TRIMIS REPRZENTANTI PENTRU A RECUPERA CE ATI FURAT VOI ! FEMEILE NU TREBUIE SA V-I LE FURE PT CA ELE MERG SINGURE LA UNS SI SE INTORC INAPOI LA VOI ....DE FAPT LA BANII VOSTRII .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE