2021-06-25 06:21

SUCEAVA. Au scăpat pe jos capsula în care se afla PACIENTA cu suspiciune de CORONAVIRUS

 |  20:43
SUCEAVA. Au scăpat pe jos capsula în care se afla PACIENTA cu suspiciune de CORONAVIRUS

O pacienta cu suspiciune de coronavirus a fost scăpată pe jos de echipajul care o transfera în ambulanţă cu direcţia Iaşi. ISU Suceava transmite că izoleta, adică targa specială de transport în aceste cazuri, nu a atins pământul şi nu a fost deteriorată. În urma incidentului, pacienta şi paramedicul care s-a împiedicat nu au fost răniţi.

”În cursul zilei de astăzi, unitatea noastră a fost solicitată pentru preluarea pacientei respective şi asigurarea transportului cu Autospeciala de Transport Personal şi Victime Multiple (ATPVM) la spitalul de boli infecţioase din municipiul Iaşi. La un moment dat, unul dintre paramedicii SMURD a alunecat pe platforma autospecialei, din cauza suprafeţei alunecoase generate de temperaturile scăzute.  Regretăm acest incident, însă asigurăm cetăţenii de faptul că pacienta nu a avut de suferit şi nici colegul nostru, paramedicul SMURD. Mai mult, colegul nostru a depus tot  efortul,  pentru a-i asigura protecţia”, a transmis ISU Suceava, vineri seară.

Potrivit sursei citate, izoleta nu a atins pământul, ci a rămas sprijinită pe genunchiul paramedicului. ”De asemenea, în urma incidentului nu a fost deteriorată izoleta de protecţie. La ora transmiterii acestor precizări, pacienta se află deja la spital, iar colegii noştri, după efectuarea decontaminării personalului şi a autospecialei, se vor întoarce la unitate”, a mai transmis ISU Suceava.

Femeia din Suceava care s-a întors din China şi este suspectă de infecţie cu coronavirus a fost preluată vineri de la Spitalul Judeţean Suceava pentru a fi transferată la Clinica de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" Iaşi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-07Parerea ta...

PORțILE IADULUI
09 Feb 2020

Educatia in sistemul de sănătate lasă mult de dorit. Cariciorul multifuncțional... lipsa , oare de ce ? Zona nu este izolata fata de pacienți si public.
ALARMA
09 Feb 2020

Noua boală criminală în Nigeria este un mister, nu este Ebola, Lassa Fever sau Coronavirus . Simptomele bolii includ dureri de cap, căldură internă, diaree, vărsături, dureri de stomac, slăbiciune a corpului și stomac umflat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE