2024-04-20 09:55

Au fost “rase” alte 63 de chioșcuri amplasate ilegal în zece stații de metrou

 |  12:06
Au fost “rase” alte 63 de chioșcuri amplasate ilegal în zece stații de metrou

Alte 63 de chioșcuri amplasate ilegal în 10 stații de metrou au fost puse la pământ vineri noapte, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

”Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Potrivit ministrului, cea mai amplă acțiune a fost făcută de Primăria Sectorului 4, care a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi): ”Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă”

”Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând”, a conchis ministrul Transporturilor.

Metrorex a anunţat la sfârșitul lunii trecute că a notificat firma care administrează spaţiile comerciale de la metrou ca, în regim de urgenţă, să fie eliberate şi predate către administratorul reţelei de transport subteran toate spaţiile comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou până la data de 2 aprilie, deoarece "pun în pericol siguranţa transportului subteran, cu afectarea directă a exigenţelor de securitate la incendiu şi evacuarea persoanelor în caz de urgenţă".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE