2024-04-19 17:42

ATENȚIE. Familie evacuată din casă după ce a aruncat gunoi pe geam de mai multe ori

 |  11:35
ATENȚIE. Familie evacuată din casă după ce a aruncat gunoi pe geam de mai multe ori

O familie va fi evacuată dintr-un apartament al unui bloc social din Pitești deoarece a aruncat gunoi de la geam de mai multe ori. Familia a fost amendată de două ori din acest motiv și, pentru că a apărut și a treia abatere, va fi evacuată, notează Mediafax.

Inițial, echipele Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, însă gunoaiele au reapărut în scurt timp. În zonă au fost montate camere de supraveghere și, astfel, autoritățile au aflat că locatarii aruncă gunoiul pe geam.

În ultimele imagini surprinse se poate observa cum un bărbat iese la geam şi nu aruncă mai mult decât o hârtie sau o pungă, însă a fost suficient pentru ca reprezentanţii Primăriei Piteşti să considere gestul o sfidare, în contextul în care oamenii au fost avertizaţi şi amendaţi de două ori.

"Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere", au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE