2020-10-27 20:23

AȘA DA! Un agent de poliţie a refuzat o mită de 1.000 de euro

 |  23:19
 AȘA DA! Un agent de poliţie a refuzat o mită de 1.000 de euro

Un agent de poliţie de la Brigada Rutieră din Bistriţa Năsăud a refuzat o mită de 1.000 de euro oferită de un tânăr prins băut la volan.

Şoferul, în vârstă de 22 de ani a provocat, duminică seara, un accident în trafic intrând într-o maşină parcată regulamentar. În urma testării cu aparatul etilotest poliţistul de la rutieră a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool în aerul expirat, scrie presa locală.

Tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de sânge. În maşina polţiei, după prelevarea monstrei de sânge, autorul faptei a promis în mod repetat agentului de poliţie suma de 4.500 de lei, echivalentul a 1.000 de euro. Banii promişi ar fi trebuit să-l scutească de un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul GDA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa Năsăud au fost anunţaţi de cele întâmplate şi au organizat, împreună cu un procuror, un flagrant. Astfel, luni, la ora 3 dimineaţa l-au reţinut pe tânărul şofer pe care l-au surprins în timp ce încerca să-i dea mită poliţistului.

Procurorii au decis să-l reţină pe şofer pentru 24 de ore pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE