2021-05-10 02:40

Arafat: “Se discută în acest moment despre reintroducerea restricțiilor”

 |  12:30
Arafat: “Se discută în acest moment despre reintroducerea restricțiilor”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI, dr. Raed Arafat, a declarat că la nivelul autorităților se discută despre reintroducerea restricțiilor în contextul creșterii alarmante a numărului de infecători cu coronavirus. Oficialul reafirmă că, pentru a rupe lanţul de transmitere, oamenii trebuie să respecte regulile - purtarea măştii, evitarea locurilor aglomerate și igiena mâinilor.

"Nimeni nu vrea să se întoarcă la restricţii, dar se discută în acest moment despre reintroducerea restricțiilor. Însă, ca să nu ajungem la acest lucru, trebuie să aplicăm regulile de distanţare şi de purtare a măştii, de evitare a contactului cu persoanele care au risc de transmitere și de igiena riguroasă a mâinilor", a declarat Raed Arafat la TVR.

"Aceste ultime date ne spun că situaţia este încă într-o dinamică crescătoare, nu este sub control. Apar focare, dar există şi transmitere comunitară foarte importantă. Sunt zone mai afectate în acest moment, dar asta nu înseamnă că celelalte sunt scutite, pot şi ele oricând să înceapă să aibă mai multe cazuri", atrage atenţia şeful DSU.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-12Parerea ta...

KATY
13 Iul 2020

Va rog nu mai introduceti niciun fel de restrictii, fiecare om trebuie sa se protejeze singur, eu port masca din prima zi decand s-a declansat Coronavirusul. Referitor la restrictiile impuse de anumite statepentru romani, este o mare jignire, trebuie sa ne amintim ca diaspora lui Iohanis ne-a adus noua Coronavirusul. Trebuie si Romania sa inchida granitele pentru alti straini care vin in Romania, netestati.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE