2024-04-23 11:04

Anisie a ordonat o anchetă după ce a văzut imagini cu profesoară care-și lovește elevii

 |  13:00
Anisie a ordonat o anchetă după ce a văzut imagini cu profesoară care-și lovește elevii

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Şcolar demararea de urgență a unei anchete după ce a văzut imagini pe Facebook cu o profesoară care lovea elevii într-o clasă la o şcoală din localitatea Borşa, judeţul Maramureş.

„Astăzi am aflat dintr-o înregistrare video că mai mulţi elevi de la o şcoală din localitatea Borşa, judeţul Maramureş, au fost loviţi de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul şcolar general, cât şi inspectorul şcolar general adjunct ai inspectoratului şcolar, solicitându-le ca luni dimineaţă să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învăţământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”, a scris Monica Anisie pe Facebook, care apoi a adăugat: „Mă întristează să aflu despre astfel de incidente. Cu toţii trebuie să reacţionăm ferm şi imediat, cu toleranţă ZERO la violenţa în şcoli”.

 „Şi părinţii mei au fost profesori, dar niciodată nu au aplicat corecţii fizice. Ce părere aveţi de această profesoară de matematică din Borşa? Îmi doresc părerea voastră sinceră mai jos, într-un comentariu, promit să vă citesc tuturor părerile. Update: doamna ministru Anisie a spus că a aflat azi despre aceasta filmare”, a scris Andy Popescu pe Facebook, cel care a distribuit filmarea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE