2024-04-24 06:23

ANCHETĂ în Timișoara după posibile cazuri de vaccinare FICTIVĂ

 |  20:21
ANCHETĂ în Timișoara după posibile cazuri de vaccinare FICTIVĂ

Medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Baveș din Timișoara spune că din ce în ce mai mulți pacienți, ajung în stare critică la ATI, după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19, deși susțin că sunt vaccinați.

Managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara a precizat că medicii au început să se întrebe dacă acești pacienți chiar sunt vaccinați anti-COVID sau au primit adeverințe false, pentru a putea dobândi ulterior certificatul verde.

„Este un fenomen «vaccinarea la chiuvetă», în care te duci să-ți faci doza de vaccin, de obicei doza unică, și primești certificat de vaccinare. Ei vin cu forme severe, se declară vaccinați, dar sunt prea severe pentru ca oamenii să fie vaccinați. Cred că în Cluj s-au mai identificat niște cazuri.

Noi ne punem problema: cei care vin cu forme severe de boală și se declară vaccinați, oare chiar sunt vaccinați? Există cazuri. Oamenii induc actul medical în eroare.

Această practică nu trebuie să existe, pentru că noi suntem puși în situația în care nu știm cum să-i luăm pe oameni ca să le salvăm viața. Am discutat despre astfel de cazuri, ne punem semne de întrebare, fenomenul există, dar nu pot să dau mai multe detalii”, a declarat medicul Cristian Oancea, pentru Tion.ro.

Doza unică de exemplu se realizează la medicul de familie, iar polițiștii timișoreni spun că au demarat deja verificările în acest caz. După ce medicul timișorean a făcut numeroase afirmații pe acest subiect, Poliția Timiș a deschis o anchetă în acest caz. A fost întocmit dosar penal în rem, pentru săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual și zădărnicirea combaterii bolilor.

„Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public (mass-media), precum că persoane infectate cu virusul SARS-CoV2, internate într-o unitate spitalicească din municipiul Timișoara, ar deține certificate de vaccinare susceptibile a fi nereale, vă comunicăm faptul că, structurile specializate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au demarat verificări în vederea clarificării tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș, potrivit sursei citate mai sus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE