2024-04-25 10:47

UPDATE. Amenințare cu BOMBĂ la un MALL din Capitală!

 |  14:54
UPDATE. Amenințare cu BOMBĂ la un MALL din Capitală!

O ameninţare cu bombă la un centru comercial din Capitală a fost primită, miercuri, printr-un e-mail, de către Poliţia Capitalei. În respctivul e-mail era specificat că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake din estul Capitalei.

UPDATE 17.06 "În urma efectuării controlului pirotehnic, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv. Activitatea în centrul comercial a fost reluată", a transmis, miercuri seară, Poliţia Română. Totodată, vor fi ridicate restricţiile de trafic.

Poliţia a intervenit şi a evacuat zona. Serviciul Român de Informaţii a transmis că echipe de intervenţie pirotehnică ale Serviciului au ajuns în zonă.

SRI a transmis că, în urma unei sesizări primite printr-un e-mail, prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenţie pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă.

”Alături de echipajele Poliţiei, s-au demarat procedurile în cauză şi măsurile specifice de intervenţie”, mai precizează Serviciul Român de Informaţii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE