2020-10-29 23:03

AMENDĂ uriașă pentru un individ care a intrat cu mașina pe plaja din Vama Veche

 |  12:37
AMENDĂ uriașă pentru un individ care a intrat cu mașina pe plaja din Vama Veche

Final de vacanţă teribil pentru un tânăr petrecăreţ din Vama Veche. Bărbatul din Braila a intrat cu maşina până aproape de malul mării şi a rămas blocat timp de aproximativ jumătate de oră. Cu ajutorul oamenilor din jur însă, acesta a reușit să scoată mașina din nisip.

Tânărul a intrat cu maşina pe nisip pentru a-şi face o fotografie. A dus bolidul până aproape de mare, iar autoturismul a rămas blocat în nisip.

Oamenii de pe plajă i-au sărit în ajutor fără prea mult succes, în primă instanţă. Mai bine de jumătate de oră s-au chinuit până au scos maşina la mal. Cu ajutorul unei frânghii groase, dar și a oamenilor din jur, mașina a fost scoasă din nisip.  Proprietarul autoturismului a dispărut imediat dupa ce mașina i-a fost scoasă din apă, transmite Digi 24.

Martorii spun că acesta s-a grăbit atât de tare să plece încât nici nu le-a mulțumit celor care l-au ajutat la greu.

„Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, poliţiştii constănţeni fac verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului în cauza şi aplicarea măsurilor legale care se impun. Circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor, constituite contravenţie, aceasta fiind intre 10.000 şi 20.000 de lei”, transmite IPJ Constanţa.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE