2024-04-20 04:54

Amendă uriașă pentru Selly, după petrecerea dată de ziua lui

 |  11:13
Amendă uriașă pentru Selly, după petrecerea dată de ziua lui

Poliția a dat amenzi după ce Selly și-a serbat ziua de naștere la un chef cu prietenii săi, la care au luat parte și mai mulți maneliști cunoscuți. După ce imaginile au ajuns pe rețele de socializare, oamenii legii au dat amenzi de 15.000 de lei.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, anunță politia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE