2024-04-24 23:02

Ambuteiaje la intrările în București: Se circulă în coloană pe mai multe șosele

 |  09:13
Ambuteiaje la intrările în București: Se circulă în coloană pe mai multe șosele

Se circulă cu dificultate, luni dimineață, la intrările în București dinspre Austostrăzile A1 și A2. Coloanele de mașini se întind pe zeci de kilometri, anunță Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, formându-se coloană de autovehicule de la kilometrul 15, comuna Ciorogârla, județul Ilfov, până în municipiul București.

De asemenea, trafic intens este și pe sensul de intrare în București al autostrăzii A2 București-Constanța, formându-se coloană în mișcare de aproximativ 500 de metri în zona lucrărilor de reabilitare de la kilometrul 14, localitatea Cernica, județul Ilfov.

Din cauza lucrărilor ce se efectuează la partea carosabilă și a valorilor de trafic ridicate, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 1A, în zona localității Mogoșoaia, DN 7 (intersecție cu DNCB), în apropierea localității Chitila, dar și pe DN4, în zona orașului Popești-Leordeni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE