2020-11-24 17:31

Ambasadorul SUA încurajează România: ”Are potențialul să devină LIDER regional”

 |  18:58
Ambasadorul SUA încurajează România: ”Are potențialul să devină LIDER regional”

România a făcut paşi importanţi şi are potenţialul să devină lider regional, a afirmat vineri ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman, într-o vizită la fabrica Ford de la Craiova.

„Însă pentru a valorifica acel potenţial, mai este nevoie de muncă. Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim ministrul interimar Orban pentru a depăşi provocările care urmează şi a conduce această ţară spre o Renaştere modernă a României, o renaştere nu doar a economiei, ci a tuturor faţetelor vieţii româneşti”, a spus acesta, citat într-un comunicat al Ambasadei SUA.

„România a obţinut foarte multe realizări în foarte multe domenii, iar astăzi este la un pas de măreţie. Vreau să ştiţi că împărtăşesc această viziune şi voi face tot ce pot pentru a lucra împreună cu România şi poporul său, pentru a o ajuta să devină ţara care poate să fie şi ar trebui să fie.

Vreau să vă mulţumesc încă o dată dumneavoastră, muncitorilor, pentru produsele excelente pe care le realizaţi aici şi să vă reamintesc tuturor că poporul român nu are prieten mai bun decât Statele Unite.

În numele preşedintelui Trump şi al poporului american, ne asumăm angajamentul de a continua să colaborăm, astfel încât toţi românii să aibă un viitor prosper şi sigur”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-07Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
07 Feb 2020

Trump e un presedinte puternic,dar chiar si asa primul lui mandat a fost obstructionat de mafiotii lui Soros-Clinton.Tot asa se intampla si in Romania,presedintele Johannis a fost obstructionat de psd-istii lui Soros-Iliescu.Nu prea ai cum sa faci non-combat cu mafiotii ori castigi meciul ori daca pierzi e catastrofa.Romanii s-au saturat de coruptie si mafioti deja au trecut 30de ani de regimuri corupte si ar fi cazul sa se schimbe radical situatia.Doamne ajuta sa scapam odata de ei
CALATORUL
08 Feb 2020

Un mesaj care trebuie sa ne mobilizeze sa realizam actiuni pe masura asteptarilor partenerilor nostrii: in aparare 4 corvete complet echipate si trebuie facute cele 2 fregate arme de lupta -ca asa cum sunt- sunt mai mult vase de croaziera cu pusti la bord! Unde sunt bateriile de rachete de coasta de pe litoral?
PLAVANUL CU SAPCA AMERICANA
12 Feb 2020

Dragi tovarasi! trebuie sa ne mobilizam sa realizam actiuni pe masura asteptarilor partenerilor nostril! aplauze, aplauze, mare success!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE