2020-12-04 09:22

AMÂNARE în Guvern. Starea de alertă va fi prelungită luni

 |  22:18
AMÂNARE în Guvern. Starea de alertă va fi prelungită luni

Guvernul va adopta luni hotărârea privind prelungirea stării de alertă, care va conține și măsurile de protecție sanitară necesare organizării alegerilor locale în condiții de epidemie, transmite Agerpres.

În contextul în care secretarul de stat în Ministerul de Interne, Gheorghe Sorescu, a anunţat că proiectul privind prelungirea stării de alertă nu are avizul Consiliului Legislativ, premierul Ludovic Orban a arătat că acesta va fi discutat luni.

"Dacă nu avem avizul Consiliului Legislativ, nu o să putem să adoptăm astăzi. Asta înseamnă că va trebui luni să facem Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi şedinţă de Guvern, astfel încât să adoptăm prelungirea stării de alertă. Solicitaţi Consiliului Legislativ", a spus Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

Secretarul de stat a arătat că proiectul privind prelungirea stării de alertă a fost elaborat şi depus la SGG, cu toate avizele, în vederea transmiterii la Consiliul Legislativ pentru obţinerea avizului.

"Conţine toate măsurile stabilite în actuala reglementare. (...) De asemenea, conţine măsurile de protecţie sanitară necesare în ziua votului pe 27 septembrie", a mai spus Gheorghe Sorescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-10

In legatura cu acest articol...

Premierul Orban cere inspectoratelor școlare să aibă CAMERE web în clase

PROGNOZA METEO ANM: Cum va fi vremea în următoarele patru zile

PIERDERI de 6,5 miliarde euro din neîncasarea TVA

Anunț de la ministrul Sănătății: Cine va avea nevoie de aviz epidemiologic

DECIZII de ultimă oră la Ministerul Educației. Monica Anisie: ”Diriginții, învățătorii să comunice cu părinții”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE