2021-07-28 16:22

Africa de Sud: Coliziune a două trenuri în apropiere de Pretoria. Zeci de răniţi

 |  11:41
Africa de Sud: Coliziune a două trenuri în apropiere de Pretoria. Zeci de răniţi

Cel puţin 20 de persoane au fost grav rănite în urma coliziunii a două trenuri, joi dimineaţa, în apropiere de Pretoria, la oră de vârf, potrivit unui purtător de cuvânt al autorităţii locale a căilor ferate, relatează AFP.

“Două trenuri au intrat în coliziune în această dimineaţă”, a declarat Lillian Mokofeng, purtător de cuvânt al căilor ferate, pentru canalul ENCA. Echipele de salvare s-au deplasat la faţa locului.

“Nu este o coliziune frontală, un tren l-a lovit pe celălalt staţionat”, ambele trenuri fiind pe aceeaşi linie, a declarat Lillian Mofokeng, un purtător de cuvânt al căilor ferate, adăugând că nu au fost înregistrate pierderi de vieţi omeneşti.

“Există între 150 şi 200 de răniţi uşor şi avem 20 de răniţi grav, între care unul aflat în stare critică este conductorul trenului care l-a lovit pe celălalt”, a indicat purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă, Johan Pieterse.

“Majoritatea victimelor sunt adulţi, dar cel puţin 50 de copii se află printre răniţi”, a precizat el. Unul dintre trenuri era staţionat în gară, în timp ce celălalt l-a lovit din spate. Cele două trenuri se îndreptau spre Pretoria.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639868-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE