2024-04-25 01:06

Adolescentă de 16 ani, înjunghiată de o fată de aceeași vârstă pe o stradă din București

 |  16:45
Adolescentă de 16 ani, înjunghiată de o fată de aceeași vârstă pe o stradă din București

O adolescentă de 16 ani a fost înjunghiată în picior luni de o fată de aceeaşi vârstă. Totul s-a întâmplat e o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Autoarea faptei a fost identificată şi reținută.

”La data de 05.09.2022, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei-Secţia 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înţepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeaşi vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1”, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au acordat primul ajutor victimei, iar ulterior aceasta a fost transportată, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească, în stare conştientă, cooperantă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. La scurt timp, a fost identificată şi depistată tânăra bănuită de săvârşirea faptei, care se află în custodia poliţiei.

Poliţiştii Secţiei 5 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru lovire sau alte violenţe.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE