2021-04-20 20:22

ADOLESCENT de 17 ani, reţinut în cazul unei crime odioase dintr-o pădure din Botoşani

 |  11:37
ADOLESCENT de 17 ani, reţinut în cazul unei crime odioase dintr-o pădure din Botoşani

Poliţiştii din Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal, au reţinut un adolescent de 17 ani, care este considerat principalul suspect al crimei care a avut loc, miercuri, într-o pădure din zona de agrement Pacea din municipiul Botoşani. Tânăra a fost ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit.

Tânărul ar fi ucis cu mai multe lovituri de cuţit o elevă de 18 ani, cu care ieşise în pădurea de la marginea Botoşaniului, pentru a face fotografii, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Valeriu Chihaia.

Adolescentul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

"Cadavrul fetei a fost identificat, fiind vorba despre o tânără de 18 ani. De asemenea, a fost identificat şi reţinut şi agresorul, fiind vorba despre un tânăr de 16 ani", a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, potrivit Mediafax.

El urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de omor calificat.

Anchetatorii au descoperit că tânăra găsită moartă într-o zonă de agrement situată în apropiere de municipiul Botoşani participase la o şedinţă foto împreună cu prietenul ei şi, la un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal pe fondul geloziei. Tânărul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi a înjunghiat-o pe prietena sa, fata fiind ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit.

Un bărbat care îşi plimba câinele a văzut cadavrul fetei şi a sunat de urgenţă la 112.

La locul indicat au ajuns mai multe maşini de Poliţie cu criminalişti, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Medicii au examinat corpul fetei asupra căruia au găsit peste 10 plăgi, semn că fata a fost înjunghiată cu un obiect ascuţit.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-04-26Parerea ta...

GENUL ăSTA
26 Apr 2018

sunt născuți din părinți STRESAȚI care-au băgat în ei, cel puțin 10 ani - organisme modificate genetic, apă împuțită cu flor, clor și altele...inclusiv micro-organisme văzute cu ochiul liber, oameni care au muncit/muncesc (DACĂ mai muncesc pe undeva...), iar copiii, tinerii de genul...sunt (în general) PRODUSUL ”educării” STRĂZII, GĂȘTII...datorită absenței părinților în/din viața lor încă de mici (lipsind cei 7 obișnuiți și mereu pomeniți) ori din pricină că muncesc în afară SAU, au părinți așijderea, numai că, la ei a fost MARE FRICA de a nu păți ceva din partea autorităților....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE