2021-06-25 07:25

Acuze la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Sibiu după ce un asistent a fost confirmat cu noul CORONAVIRUS

 |  10:07
Acuze la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Sibiu după ce un asistent a fost confirmat cu noul CORONAVIRUS

Un asistent medical de pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Sibiu a fost confirmat cu noul coronavirus. Bărbatul, care acuză conducerea unităţii că nu s-au luat măsurile de protecţie, a primit rezultatul testului pentru COVID-19 sâmbătă seara. Alte patru persoane au luat contact cu el. Două infirmiere şi două asistente, ce se află în izolare la domiciliu.

„Eu am venit în tură la lucru cu temperatură 37.7 şi mi-a zis asistenta şefă ca nu e temperatură. De două zile am făcut febră. Azi a venit rezultatul testului de la Bucuresti, în jurul orei 19, cu confirmare pozitiv. Toţi colegii care au fost cu mine pe tură sunt în izolare. Adică două asistente şi două infirmiere”, a declarat asistentul pentru Ora de Sibiu.

Asistentul medical acuză conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu că nu a luat măsurile de protecţie necesare. El susţine că nu au materiale de protecţie, motiv pentru care sunt obligaţi să stea câte opt ore cu acelaşi costum, iar măştile sunt şi ele o problemă. Conform asistentului medical, în Sibiu nu sunt consemnate cazuri de coronavirus, pentru că nu se fac teste.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE