2020-10-20 05:24

ACCIDENT în Satu Mare. Trei persoane au murit, alte patru au fost rănite

 |  09:30
ACCIDENT în Satu Mare. Trei persoane au murit, alte patru au fost rănite

Un grav accident rutier a avut loc, marţi dimineaţa, în localitatea Ciuperceni, judetul Satu Mare, în urma căruia trei persoane au murit, iar patru au fost rănite.

Incidentul s-a produs după ce două autoturisme, în care se aflau în total șapte persoane, s-au ciocnit frontal. În urma impactului extrem de puternic, trei persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

"Personalul sosit la fața locului, după efectuarea recunoașterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat șapte victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii, care în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supraviețuit. Pompierii, paramedicii și personalul medical au intervenit și pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte patru victime, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare", a anunţat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-07-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE