2020-11-01 00:31

Accident cu patru morți pe DN14

 |  10:05
Accident cu patru morți pe DN14

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce şoferul maşinii în care erau a pierdut controlul într-o curbă, a intrat într-un zid şi apoi s-a răsturnat, pe DN14, în Sibiu, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cele patru persoane aflate într-o maşină care se deplasa pe Drumul Naţional 14 au decedat la intrarea în localitatea Agârbiciu, după ce autoturismul s-a răsturnat. "Autoturismul se deplasa pe DN 14, pe direcţia Mediaş – Sibiu, iar la intrarea în localitatea Agârbiciu, după o curbă, a ieşit în afara părţii carosabile, a intrat în coliziune cu zidul unui imobil şi s-a răsturnat. Patru bărbaţi sunt decedaţi”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu. Lazăr a adăugat că traficul pe DN14 nu a fost afectat de accident.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-11-12Parerea ta...

ANONIM
12 Noi 2016

Și în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de garduri de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii în masă.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești etc etc etc.Să nu mai zic că nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni periclitând traficul pietonal.A vedea trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff aferentă Pieței Victoriei.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni care sunt spații strict pietonale.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE