2024-04-19 15:16

A doua victimă a exploziei de la Petromidia a încetat din viață

 |  11:36
A doua victimă a exploziei de la Petromidia a încetat din viață

Al doilea angajat al Petromidia Năvodari transferat în Germania, după explozia de la începutul lunii, a murit sâmbătă seara. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Petromidia Năvodari prin intermediul unui celebru site de socializare, astfel că numărul persoanelor care au murit după explozia produsă la începutul lunii iulie a urcat la trei.

Redăm mesajul integral transmis de cei de la Petromidia Năvodari: "Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare - transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. Toată susținerea noastră merge către familia colegului decedat".

Vă reamintim că unul dintre angajaţii Rafinăriei Petromidia a murit în urma exploziei, iar alţi doi au murit într-un spital din Germania. Cei doi fuseseră transferaţi în străinătate tocmai în speranţa că dacă primesc îngrijiri de specialitate ar putea scăpa cu viaţă.

"Toată susținerea noastră merge către familia colegului decedat", a fost mesajul transmis de reprezentanţii companiei, după ce s-a confirmat, din păcate, şi decesul celui de-al treilea angajat al Petromidia Năvodari.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE