2020-12-05 20:03

A amenințat polițiștii prin postări on-line și a fost arestat

 |  18:38
A amenințat polițiștii prin postări on-line și a fost arestat

La aproape o săptămână după ce difuzat online o serie de filmulețe în care amenința, explicit, cu acte de violență polițiștii Secției 24, un bărbat a fost depistat și arestat.

”Un bărbat care i-a ameninţat cu acte de violenţă pe poliţiştii Secţiei 24 prin intermediul unor videoclipuri apărute în spaţiul public a fost depistat şi reţinut, duminică” - anunță, duminică, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, pe 20 aprilie, DGPMB, ca urmare a unor videoclipuri apărute în spaţiul public prin care un bărbat ameninţa cu acte de violenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 24, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică şi incitare la ură sau discriminare.

DGPMB arată că, în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, poliţiştii delegaţi în cauză l-au depistat duminică pe suspect, care a fost condus la audieri la sediul Secţiei 24.

"Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reţinerii, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Secţia 24 Poliţie", informează sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE