2024-04-25 07:05

A ajuns la spital cu furculița înfiptă în spate. SCANDAL la un hotel din Parâng

 |  17:04
A ajuns la spital cu furculița înfiptă în spate. SCANDAL la un hotel din Parâng

Un tânăr din Ploieşti a ajuns, luni, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce a fost implicat într-o altercaţie cu un alt tânăr din Bucureşti într-un hotel din Parâng unde cei doi erau cazaţi. În urma conflictului, bucureşteanul i-a înfipt celuilalt o furculiţă în spate. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

”În data de 20 februarie 2023, în jurul orei 11:20, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de personalul medical al Spitalului de Urgenţă din localitate cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe, a fost adus un tânăr care  prezenta o plagă în zona spatelui”, a transmis IPJ Hunedoara, luni, într-un comunicat de presă.

”Din primele verificări şi din declaraţia verbală a persoanei vătămate, în vârstă de 19 ani, din Ploieşti, poliţiştii au stabilit faptul că între acesta şi un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, ar fi avut loc o altercaţie în noaptea de 15/16  februarie 2023, într-o cameră a unei unităţi de cazare din Masivul Parâng, ocazie cu care tânărul de 19 ani ar fi fost lovit/înţepat cu un corp ascuţit (posibil o furculiţă) în zona spatelui”, a precizat IPJ Hunedoara.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE