2024-04-24 05:16

21 de mașini au fost implicate într-un carambol în județul Mureș

 |  08:59
21 de mașini au fost implicate într-un carambol în județul Mureș

Un carambol s-a produs în această dimineață în județul Mureș. 21 de mașini s-au ciocnit pe drumul național 15, între localitățile Luduș și Ungheni. O persoană care a suferit un atac de panică a fost transportat la spital.

Update:

Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic: „O persoană a suferit leziuni minore, însă a refuzat transportul la spital. În acest moment traficul e oprit în totalitate pe DN15 însă e deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni și pe podul din localitatea Sânpaul, pe sub podul din localitatea Sânpaul pentru autoturismele care circulă în sensul spre Luduș.

Recomandăm șoferilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere, să ruleze cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule dar și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare".

Știrea inițială:

Daniel Petru, purtător de cuvânt ISU Mureș: „În cursul acestei dimineți, în localitatea Sânpaul, Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a fost solicitat să intervină pentru o tamponare ușoară între aproximativ 20 de autoturisme. Din primele date pe care le avem în momentul de față, în urma carambolului a rezultat și o victimă de cod verde, care a suferit un atac de panică și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Intervenția este dinamică, cu două echipaje. Apelul l-am primit în jurul orei 06:50. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers”.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov susţin că în zonă s-a acţionat luni dimineaţă, între orele 05:00 şi 06:00, cu sare, transmite Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE