2022-08-10 23:26

Școală de vară în Capitală pentru copiii refugiaților ucraineni. Unde va fi locația unității de învățământ

 |  15:24
Școală de vară în Capitală pentru copiii refugiaților ucraineni. Unde va fi locația unității de învățământ

O şcoală de vară pentru copiii refugiaților ucraineni se va deschide în Capitală, astfel încât aceştia să se poată integra mai uşor în societatea românească. Copiii vor învâţa limba română, şi vor participa la activităţile programului after-school, în timp în care mamele lor ar putea în acest timp să-şi găsească locuri de muncă.

”Demarăm un nou proiect în sprijinul refugiaţilor ucraineni aflaţi în Bucureşti. Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Anaid, pune bazele şcolii de vară pentru copiii ucraineni. Demersul are ca scop integrarea refugiaţilor din Ucraina pe termen mediu şi lung în societatea noastră”, a scris, miercuri, pe Facebook, primarul Nicuşor Dan.  

Primarul general precizează că, în timp ce copiii vor urma cursurile şcolii de vară, unde vor învăţa limba română şi vor participa la activităţile programului after-school, mamele vor avea posibilitatea de a merge la un loc de muncă. 

”Pentru implementarea acestui proiect angajăm învăţători, translatori şi supraveghetori pentru after-school, persoane empatice, cărora să le placă să interacţioneze cu copiii. Activitatea se va desfăşura în zona Pipera”, a mai transmis primarul. Cei interesaţi pot trimite CV-urile, cu menţionarea job-ului pentru care doresc să aplice, la adresa de email contact@asociatia-anaid.ro până pe data de 20 iunie 2022, ora 12:00. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE