2021-04-20 20:13

România anului 2018. Din lipsă de fonduri, DIRECTOAREA unei școli s-a apucat singură să ZUGRĂVEASCĂ instituția

 |  15:11
România anului 2018. Din lipsă de fonduri, DIRECTOAREA unei școli s-a apucat singură să ZUGRĂVEASCĂ instituția

Se întâmplă în România în anul 2018. Din cauza faptului că autoritățile locale nu au alocat fonduri pentru renovarea școlii, directoarea instiuției de învățământ s-a apucat singură să dea cu trafaletul. Totul a fost făcut public pe Facebook chiar de către directoare.

Mariana Paraleste, profesoară și director al școlii Gimnaziale Șipote din Iași, s-a apucat singură de renovarea școlii, pentru ca la toamnă să-și primească elevii în condiții cât de cât civilizate, scrie tvr.ro.

Profesorul consideră că situația este una revoltătoare, pentru că a fost pusă în situația să efectueze o muncă pentru care nu este calificată și nici nu este plătită.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-07-20Parerea ta...

SOCRATE
13 Iul 2018

FONDURILE autoritatilor locale NECESARE pentru; renovarea școlilor, spitalelor , infrastructurii rutiere, de mediu ( taluzarea malurilor de ape curgatoare , construirea de poduri,diguri, etc) si asigurarea progresului necesar in interes general al societaii romanesti SUNT "FURATE LEGAL" pentru salarii si pensii speciale ale alesilor, birocratilor, parazitilor societatii politie locala, etc
ANONIM
13 Iul 2018

Si banii trec printr-un condei de butonagiu unde au interes unii, cumparam vechiturile americanilor. Meregen afara si supusi, gretos de servili desi avem izmenele rupte in tara, nu ne sinchisim de realitatea interna deloc, aruncam banutii in conturile americane. Halal deomcratie!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE